Bohemian style 12 stykker moderne service sæt melamin hot sale melamin spisestel sæt

Hej mine venner. Hvordan går det?Godt at se dig.

Dette erEkkofra Xiamen Bestwares Enterprise Corp., Ltd.

I dag vil jeg gerne vise dig vores hot sale melamin service med grønt blomsterdesign.Dette melamin sæt indeholder 3 stk forskellig stil og design.For dette er en 10-tommer tallerken med hammereffekt, du kan sætte til frugt, kage og brød. Den anden kan du se denne salattallerken med mange klassiske blomsterdesign, du kan servere sandwich og brød og småkager. Og den næste er den varme salatskål, denne er til 8 tommer, du kan servere sandwich, frugt og salat, enhver mad, du kan lide.Til denne skål er størrelsen velegnet til én person, du kan bruge denne skål til salat, suppe eller måske nudler.

Hvis du vil ændre designet, kan vi tilpasse til dig, så lad mig vide din designidé, og vores prøveomkostninger er USD250 pr. vare pr. design, det tager normalt omkring 7 dage for prøveudtagning. Efter prøven bekræftet, kan vi begynde massen produktion, tager normalt omkring 45 dage. Om materialet, kan vi gøre 30% melamin og 100% melamin. Vores MOQ er 500 sæt, og vores produkt kan bestå FDA, EU fødevarekvalitet test og LFGB test.Vores fabrik har BSCI.SEDEX, mål,Wal-mart, Disney og NSFaduit.

Det bøhmiske design giver en følelse af frihed, romantik og kunst.Det grønne blomstermønster på servicet tilføjer en livlighed og vitalitet til hele kollektionen.Uanset om du spiser derhjemme eller er på picnic udendørs, tilføjer dette service en naturlig og indbydende atmosfære til dit spisemiljø. Ud over sit attraktive udseende har dette melaminservice mange praktiske funktioner.De kan ikke brydes og er perfekte til familier og børn.Derudover er materialet modstandsdygtigt over for varme, kulde og korrosion, og kan sikkert bruges i mikrobølgeovne og opvaskemaskiner.

IHvis du vil have prøver, kan vi give dig gratis prøver til kontrol..Hvis du er interesseret i vores melaminservice, er du velkommen til at kontakte os.Tak skal du have.

melamin spisestel
Blåt melamin service
7 (16)

Om os

3 公司实力
4 团队

Indlægstid: 12-apr-2024